Pulau Kapas Fullboard + Snorkeling 2021

Snorkeling Trip

from MYR316 for 1 Pax

Accomodation   Meal      Add to My Travel Planner

JAUHAR ASIA VACATIONS SDN BHD

No A-12A, First Floor, Jalan 2, Cinta Sayang Resort Homes, Sungai Petani

08000 Kedah Malaysia

 6 04 4404136 |   |  info@jauharasia4u.com
KKKP No. :  7418
Overview:
  •  Duration: 3D 2N

  •  Minimum Pax: 4

  •  Package Code: KapasCoralVTF

Travel Details:
  •  Destination: Terengganu, Malaysia

  •  Tour Start: Pulau Kapas, Terengganu, Malaysia

Accomodation   Meal  

Tour's Program


Hai assalamualaikum 🤗


Siapa yang plan nak holiday sambil snorkeling meh tengok pakej 3 hari 2 malam di Pulau Kapas bagi tahun 2021 ni 🌊


🥘 Bukan tu saja, korang dapat fullboard meals lagi tau


🥽 Snorkeling equipment pun dah tersedia


🚤 Sea transfer juga termasuk dalam pakej so korang tak payah nak pening-pening fikir nak ke sana nanti


Korang boleh juga singgah website kami di 👉🏻 https://jauharasia4u.com/


Di website kami juga ada pelbagai pakej yang kami sediakan untuk tahun 2021


Tour Validity : 01/02/2021 - 15/10/2021

Tour Highlight :


- Snorkeling Trip

Day 1 :   Check in

- Board boat to Pulau Kapas
- Check in at 3pm
- Lunch at resort
- Free and easy
- Dinner at resort

Day 2 :    Activity

- Breakfast
- Snorkeling trip
- Lunch at resort
- Free and easy
- Dinner at resort

Day 3 :    Check out

- Breakfast at resort
- Check out room
- Transfer boat to Marang Jetty


- 2 night stay at Kapas Coral Beach Resort
- 2x breakfast
- 2x Lunch
- 2x Dinner
- Snorkeling trip with equipment
- Sea transfer



- Marine park conservancy fees

- Children (3-11 years old) are charged 60% from adult rate.
- Infant below 3 years, RM20 per person will occur
- Booking payment must be made 40% as a deposit. Full payment must be paid not less than 14 days before arrival date.

Surcharge during Weekend, School Holidays and Public Holidays :

- RM40 per room per night

Get a quote!

Submit this enquiry and we will reply you soon

Adult : Child :